Långedrags kajakuthyrning

Kajak och SUP uthyrning i Göteborgs Södra Skärgård

Om oss

Långedrags Kajakuthyrning
längst in i Hinsholmskilen, 
426 77 Västra Frölunda
 
Våra kajaker och SUPar finns vid kajakbryggan intill brygga Ö, första bryggan, i GREFAB’s småbåtshamn i Hinsholmskilen. Leta på Gula sidorna efter Tandkullegatan så ser du hamnområdet.
 
Från början var det Katarina och Jan som sommaren 1999 startade med bara sex kajaker. Med tiden har det blivit fler kajaker, massor av kajakintresserade kunder och ett helt gäng med olika medverkande och hjälpredor för att ge service till alla som vill ut och paddla.
 
Idag har vi 18 singel kajaker, två dubbelkajaker och två Stand Up Paddler, SUP, flera medhjälpare som tillsammans med oss kommer att skapa en upplevelse för dig som hyr. I upplevelsen ingår det att bli smidigt mottagen när man bokar på telefon eller e-post samt att med en kort instruktion ta emot kajakerna och sedan bara njuta på havet.
Vi har alla kajaker lätt tillgängliga nära vattnet från tidig vår till sen höst. Vi stänger aldrig och kan även på vinterhalvåret erbjuda alla våra singelkajaker för uthyrning även när snön ligger djup.
 
I båthamnen finns gott om p-platser för 50:- per dygn (gratis på vinterhalvåret, oktober till maj) och med spårvagn är den närmaste hållplatsen Hinsholmen, linje 11, bara tre minuters promenad från oss. Det går så klart också att cykla till oss. Vi syns snart.
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)